Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna protejam padurea

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Achizitie deseuri maculatura, hartie de ziar, carton

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra este autorizata in colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile nemetalice acestea fiind hartie si carton.

Cantarirea se face la furnizor iar plata pentru cantitatile pana in 2000 kg se achita numerar.

Comenzile primite pot fi onorate in maxim 48 ore.

Colectarea se efectueaza selectiv pe tipuri de deseuri, periculoase sau nepericuloase, conform Codificarii din legislatia interna, in containere metalice de diferite capacitati, in functie de categoria de deseu.

Aceasta activitate consta in preluarea de la sursa, generator de deseuri - persoana fizica sau juridica- a DEEE-urilor in vederea tratarii si reciclarii acestora pentru asigurarea unui mediu ambiant curat si sanatos.

Societatea asigura incarcarea, manipularea, intocmirea documentelor de expeditie, transport si receptie pe diferite categorii de deseuri (maculatura, hartie de ziar si carton).

Activitatea de colectare este permanenta si se excecuta cu promptitudine in 24 de ore de la primirea comenzii de la sursa, fie persoana fizica sau juridica.

Recomandam detinatorilor de DEEE-uri sa lanseze comenzi atunci cand stocurile existente la sursa sunt considerate acoperitoare a costurilor de preluare si transport ale colectorului. Se pot prelua cantitati minime de la 200 kg.

Mary Deutz SRL preia si cantitati mai mici in termen de 5 zile, in acest interval existind posibilitatea de a se primi noi comenzi in zona, pentru eficientizarea costurilor de transport.

Dorim sa devenim LIDERI in a va asigura un habitat CURAT si SANATOS. Efortul Dvs este minim: un email, fax, sau un simplu telefon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura